marți, 26 ianuarie 2010

Dieta, cure de slabire naturale

Regimul Scarsdale, diete de slabire, cure de slabire

Regimul de slabire sever de 14 zile, in cursul carora puteti pierde pana la 10 kg, a fost creat de dr. Herman Tamower. Este in principiu o versiune a regimurilor sarace in calorii, in grasimi, in carbohidrati si bogate in proteine.

Diferenta fata de dieta Stillman si dieta Atkins consta in aceea ca dr. Tamower nu lasa loc pentru decizii personale in regimul sau. Cu alte cuvinte, mancati exact ceea ce este prevazut in meniu pentru fiecare zi si nu va este permisa nici o modificare, cel putin in primele doua saptamani.

Faptul ca autorul isi asuma intreaga responsabilitate fata de cel care urmeaza acest regim - daca respecta integral instructiunile - i-a creat regimului Scarsdale o mare popularitate. La fel ca in toate curele de slabire , reducerea brusca a cantitatii de alimente ingerate face necesara suplimentarea vitaminica. Este recomandat sa luati vitamina E (formula uscata), 100-400 UI zilnic, si vitamina B complex.

Supravegherea continua a greutatii, cure de slabire, regimuri de slabire

Este un regim de slabire pe termen lung care pledeaza in favoarea a trei mese pe zi, cu portii masurate de proteine, carbohidrati si grasimi. Desi este o dieta echilibrata din punct de vedere nutritional, majoritatea adeptilor sai sustin totusi necesitatea suplimentarii vitaminice, care sa asigure un nivel energetic ridicat pe fondul unui aport caloric scazut. O tableta de multivitamine, multiminerale chelatizate si 500-1000 mg de vitamina C complex, o data sau de doua ori pe zi sunt suficiente.
Regimul bautorului, cure de slabire, diete de slabire

Este un alt regim de slabire ce recomanda meniuri sarace in carbohidrati, dar bogat in grasimi si proteine, insa permite ca alcoolul sa faca parte integranta in dieta. Se spune ca ar fi bazat pe regimul utilizat de Fortele Aeriene Americane (desi Air Force neaga acest lucru) si permite ingerarea a maxim 60 g carbohidrati zilnic.

Regimul de slabire este alcatuit in mod special pentru persoanele sanatoase si recomanda participantilor cel putin 30 g carbohidrati pe zi si sufcienta vitamina C. Cei care urmeaza aceasta dieta vor luat un supliment de vitamina C si B complex de trei ori pe zi din cauza alcoolui ingerat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu